OpenWheelWorld.net Home
scott dixon
linker balk
Volgende Race

Poll
Wat kunnen we volgend jaar van Rinus Veekay verwachten?Foto v/d week
McLaren test het nieuwe aero screen op SebringRSS Feed


Santino Ferrucci kent vrij matige kwalificatie en kwalificeert zich als 14e op Mid-Ohio

Santino Ferrucci, Mid-Ohio Santino Ferrucci maakt dit seizoen een uitstekende indruk in zijn debuut in de NTT IndyCar Series maar zou na een sterke derde vrije training waarin de Dale Coyne Racing coureur als vijfde zou eindigen in de kwalificatie geen potten kunnen breken en zich als veertiende kwalificeren voor de Honda Indy 200 at Mid-Ohio. Ferrucci heeft echter dit seizoen vaker een goede race gereden na een matige kwalificatie maar op de Mid-Ohio Sports Car Course, waar inhalen een echte kunst is, wacht de Amerikaanse debutant zondag absoluut een ware uitdaging.

"Op de Mid-Ohio Sports Car Course zit iedereen zo dicht bij elkaar, we mistte het dan ook allemaal maar nipt met onze #19 Cly-Del Manufacturing Honda bolide. We verloren uiteindelijk overal wel een beetje tijd. Ook moet ik zeggen dat het feit dat ik hier voor het eerst rijd, en niet echt de kans heb gehad om op de rode (zachte, alternatieve) Firestone banden te rijden tijdens de tweede vrije training gisteren door de rode vlaggen, ervoor heeft gezorgd dat we vandaag uiteindelijk niet uit de wagen hebben kunnen halen wat er daadwerkelijk in zat.

Als we nu wat ronden hadden kunnen rijden op deze banden hadden we vandaag geweten dat we met iets meer downforce aan de voorkant hadden moeten rijden. Dat gezegd hebbende, we zijn eerder races vanaf een plek als deze begonnen en hebben meermaals een goed resultaat kunnen behalen vanaf deze posities, dat zullen we morgen dus weer moeten doen."

Share |
Geplaatst
Gewijzigd 28-07-2019, 01:46
Geschreven door
Fotografie IMS


  Nog géén reacties

Laguna Seca
Laguna Seca
Donderdag - 19 September
18:00 Test sessie 1 
Vrijdag - 20 September
19:30 Vrije training 1 
23:10 Vrije training 2 
Zaterdag - 21 September
19:00 Vrije training 3 
22:30 Kwalificatie 
Zondag - 22 September
21:15 Race 

Race Laguna Seca
1. C. Herta 1:53:56
2. W. Power 1:53:57
3. S. Dixon 1:54:03
4. S. Pagenaud 1:54:03
5. F. Rosenqvist 1:54:06
Volledige uitslag

Coureurskampioenschap

Officiële sites