OpenWheelWorld.net Home
scott dixon
linker balk
Volgende Race

Poll
Wat kunnen we volgend jaar van Rinus Veekay verwachten?Foto v/d week
McLaren test het nieuwe aero screen op SebringRSS Feed


Colton Herta ook snelste man in de derde vrije training

Colton Herta, Mid-Ohio Colton Herta is op zaterdagochtend doorgegaan met waar hij de vrijdag mee afsloot. De coureur van Harding Steinbrenner reed net iets sneller dan hij de dag ervoor ging en was opnieuw snelste in de derde vrije training. Op Mid-Ohio Sports Car Course reed Spencer Pigot op 5/100e naar de tweede tijd. Alexander Rossi, James Hinchcliffe en Santino Ferrucci waren de andere coureurs onder de 1:06 en werden beloond met een plek in de top vijf.

De derde vrije training verliep vrij rustig. De teams kregen alle tijd om verder aan de afstellingen te werken totdat RC Enerson zijn wagen af liet slaan na te zijn gespind. Na de neutralisatie kreeg Enerson een vijf minuten straf voor het veroorzaken van de rode vlag. De meeste snelle tijden werden in de slotfase neergezet, waarbij Herta uitendelijk weer met de snelste tijd aan de haal ging.

Ook de laatste minuten van de sessie verliepen niet geheel zonder incidenten. Felix Rosenqvist kwam even naast de baan en kon verder nadat hij andere wagens voorgelaten had. Wie dat niet deed was landgenoot Marcus Ericsson, die bijna in aanraking kwam met Simon Pagenaud tijdens het terugkeren op de baan.

Het eerstvolgende IndyCar geweld op de Mid-Ohio Sports Car Course is de kwalificatie. De strijd om pole begint om 20:35 Europese tijd en zal net als deze vrije training live te volgen zijn met een op de V.S. ingestelde VPN via de NBC Sports Gold INDYCAR Pass.

Volledige uitslag van de 3e vrije training op Mid-Ohio


Share |
Geplaatst
Gewijzigd 28-07-2019, 00:31
Geschreven door
Fotografie IMS


  Nog géén reacties

Laguna Seca
Laguna Seca
Donderdag - 19 September
18:00 Test sessie 1 
Vrijdag - 20 September
19:30 Vrije training 1 
23:10 Vrije training 2 
Zaterdag - 21 September
19:00 Vrije training 3 
22:30 Kwalificatie 
Zondag - 22 September
21:15 Race 

Race Laguna Seca
1. C. Herta 1:53:56
2. W. Power 1:53:57
3. S. Dixon 1:54:03
4. S. Pagenaud 1:54:03
5. F. Rosenqvist 1:54:06
Volledige uitslag

Coureurskampioenschap

Officiële sites