OpenWheelWorld.net Home

Conor Daly rijdt sterke race op Mid-Ohio en word tiende

Conor Daly heeft eindelijk een sterk weekend beleefd in wat tot op heden een zeer zwaar seizoen is voor de jonge Amerikaan, Daly kwam tijdens de kwalificatie voor de race al sterk voor de dag door zich in de Fast Twelve te nestelen en zich daar in als elfde te kwalificeren. De wedstrijd zou nóg beter dan de kwalificatie verlopen voor de A.J. Foyt Racing coureur, Conor Daly wist na een mooie inhaalmanoeuvre op James Hinchcliffe tegen het einde van de race zijn door ABC Supply gesponsorde bolide naar een keurige tiende plaats te sturen. Daarmee heeft Daly zijn tweede top tien resultaat van het seizoen behaald nadat de Amerikaan eerder dit seizoen in Texas al een keer zevende was geworden.

"Weetje wat het is, het is buitengewoon fijn om een top tien resultaat te hebben behaald, een resultaat als deze is erg belangrijk voor ons team. Daarnaast konden we de hele dag het gevecht aan gaan met rijders die vrijwel altijd ergens vooraan rijden, tegen het einde van de race waren we zelfs instaat om het gat met Scott Dixon te dichten, helaas konden we geen aanval meer plaatsen op Dixon voor de negende plek.

Echt, als je Scott (Dixon) kunt uitdagen ben je hoe dan ook altijd goed bezig, ik heb dan ook elke seconde genoten van deze race. Ook met James Hinchcliffe heb ik fantastisch kunnen racen en dat zegt wel wat, helemaal omdat 'Hinch' dit seizoen zeer sterk is en al een race heeft weten te winnen betekent dit dat wij als team zeker de juiste richting op aan het gaan zijn.

Mijn pitcrew heeft ook geweldig werk geleverd dankzij goede pitstops, we hadden tijdens deze race totaal geen problemen, we waren niet betrokken bij incidenten en werden niet van de baan afgereden. Al met al was het een goede dag voor ons."

Share |
Geplaatst 01-08-2017, 14:00
Gewijzigd 01-08-2017, 14:43
Geschreven door R. Schippers
Fotografie IMS

Copyright © 2004-2018 OpenWheelWorld.net

  Nog géén reacties

Volgende Race

Poll
Welk merk komt als sterkste uit de winter?


Zoeken

Foto v/d weekRSS Feed


St. Petersburg
Vrijdag - 9 Maart
17:20 Vrije training 1 
21:10 Vrije training 2 
Zaterdag - 10 Maart
17:10 Vrije training 3 
20:20 Kwalificatie 1 
Zondag - 11 Maart
13:45 Warm-up 
17:30 Race 

Race Sonoma Raceway
1. S. Pagenaud 1:55:52
2. J. Newgarden 1:55:53
3. W. Power 1:55:54
4. S. Dixon 1:56:04
5. H. Castroneves 1:56:15
Volledige uitslag

Officiële sites